Reizen op maat

Situering

Vanuit de accommodatie Casa Juanico in het rustige dorpje Torres del Obispo bieden we voor minimaal 2 en maximaal 4 personen een programma ‘op maat’ aan.

Deze accommodatie ligt op 4 Km van het meer van Barasona met zwemmogelijkheden en is centraal gelegen voor de 4 natuurgebieden Guara, Ordesa-Monte Perdido, Posets-Maladeta en Aigüestortes.  

Verblijf in Casa Juanico:

Dit is een volledig gerenoveerd karakteristiek ruim woonhuis met 3 verdiepingen. Gebouwd naast de oude mudejar kerk in het dorpje van 140 inwoners. Er is een dorpscafé met winkeltje. Het dorp heeft ook een zwembad, open van half juni tot eind augustus.

De 2e verdieping is beschikbaar voor het verblijf van 4 gasten en kan worden geboekt met een minimum van 4 overnachtingen. Er is 1 toilet en een ruime badkamer in mudejar stijl met douche, bidet en 2 wastafels, een woonkamer met pantry, 2 logeerkamers elk met 2 bedden, één logeerkamer heeft een terras.

Bij een verblijf in Casa Juanico zijn de maaltijden inbegrepen. Hapjes en drankjes buiten de maaltijden verzorg je zelf. In de pantry zijn een koelkast, broodrooster, Nespresso-apparaat, waterkoker evenals bestek en servies aanwezig.

Bekijk hier de foto impressie van de accommodatie in Casa Juanico.

Programma op maat

Wij helpen je graag vooraf te zorgen dat de wandelingen wat afstand en zwaarte betreft helemaal voldoen aan jouw wensen en conditie. Carlos gidst je graag tijdens de wandelingen. Er is een ruime keuze van soorten wandelingen (van A naar B of luswandelingen in middel- of hooggebergte met afstanden en hoogteverschillen die jij wenst). Je kunt de wandelingen ook zonder begeleiding van Carlos doen. Dan werk je met een GPX-bestand dat je van ons meekrijgt, te gebruiken op je eigen telefoon of GPS-toestel. 

Wil je tussendoor liever iets anders doen dan wandelen dan zijn er ook veel mogelijkheden zoals een Tibetaans klooster, de Somontano wijngaarden en bodegas, gieren en andere top vogelspot plekken, het meer van Barasona, de zoutbaden van Naval, de middeleeuwse stad Ainsa, steden vol met Jugendstil architectuur zoals Huesca en Barbastro, kasteel Loarre in Ayerbe evenals kapelletjes en verlaten dorpen. 

Geef uiterlijk 2 weken vooraf je wensen aan en Carlos stelt wandelingen en excursies op maat voor je samen. Transfers tijdens de reis kunnen wij voor je regelen; met eigen vervoer reizen kan natuurlijk ook.

Kosten

Een verblijf met volpension kost € 140,- per persoon per dag (minimaal 4 overnachtingen).

Voor de gidsbegeleiding én transfers door Carlos komt daar € 75,- per persoon per dag bij.

Voor de samenstelling van een programma vooraf rekenen we € 35,- per excursie dag 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze
garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).