Reizen op maat

Met reizen is vrijheid blijheid…… Kies je graag zelf met wie je wilt reizen en wat je gaat doen? Dan hebben we dit maatwerk arrangement voor jou. Dit is prima te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Barcelona, de stranden van de Costa Brava of andere delen van Spanje. Misschien houdt je reisgenoot minder van wandelen, dan zijn er ook veel opties zoals een Tibetaans klooster, de Somontano wijngaarden en bodegas, gieren en andere top vogelspot plekken, het meer van Barasona, de zoutbaden van Naval, de middeleeuwse stad Ainsa, steden vol met Jugendstil architectuur zoals Huesca en Barbastro, kasteel Loarre in Ayerbe evenals kapelletjes en verlaten dorpen. 

kalender met beschikbaarheid

Verblijf in Casa Juanico:

Vanuit de accommodatie Casa Juanico in het rustige dorpje Torres del Obispo bieden we voor minimaal 2 en maximaal 4 personen een programma ‘op maat’ aan.

Deze accommodatie ligt op 4 Km van het meer van Barasona met zwemmogelijkheden en is centraal gelegen voor de 4 natuurgebieden Guara, Ordesa-Monte Perdido, Posets-Maladeta en Aigüestortes.

Dit is een volledig gerenoveerd karakteristiek ruim woonhuis met 3 verdiepingen. Gebouwd naast de oude mudejar kerk in het dorpje van 140 inwoners. Er is een dorpscafé met winkeltje. Het dorp heeft ook een zwembad, open van half juni tot eind augustus.

Casa Juanico is beschikbaar voor het verblijf van maximaal 4 gasten en kan worden geboekt met een minimum van 3 overnachtingen. Er is 1 toilet en een ruime badkamer in mudejar stijl met douche, bidet en 2 wastafels, een woonkamer met pantry, 2 logeerkamers elk met 2 bedden, elke verdieping heeft een terras.

Bij een verblijf in Casa Juanico zijn de maaltijden inbegrepen. Hapjes en drankjes buiten de maaltijden verzorg je zelf. In de pantry zijn een koelkast, broodrooster, Nespresso-apparaat, waterkoker evenals bestek en servies aanwezig.

Bekijk hier de foto impressie van de accommodatie in Casa Juanico.

Programma op maat

Wij helpen je graag vooraf te zorgen dat de wandelingen wat afstand en zwaarte betreft helemaal passen bij jouw wensen en conditie. Carlos gidst je graag tijdens de wandelingen. We hebben een ruime keuze van soorten wandelingen (van A naar B of luswandelingen in middel- of hooggebergte met afstanden en hoogteverschillen die jij wenst). Neem voordat je boekt vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken en Carlos stelt wandelingen en excursies op maat voor je samen. Om je een idee te geven: een wandelaar met normale wandelconditie kan 12 km met 300m stijgen en 300m dalen gemakkelijk doen. Vanuit Torres del Obispo hebben in alle windrichtingen bijvoorbeeld mooie korte inloopwandelingen :

Noord: circulaire wandeling naar het verlaten dorpje Casterlenas met zijn iconische Kerk 8,5 Km 200 m stijgen en dalen 2u en 15 min looptijd.

West: op en neer naar het meer van Barasona 12,5 Km 200 m stijgen en dalen 3 u óf alleen heen naar de relaxte zwemplek Base Nautica met barretje 7 Km 230m stijgen 150m dalen 2u 15 min looptijd en waar we je na het zwemmen kunnen ophalen met onze 4×4.

Zuid: circulaire wandeling naar het dorpje Juseu gelegen op een rotseiland met een groots panorama op de hoge Pyreneeën 13 Km 500m stijgen en dalen 3u en 15 min looptijd

Oost: een circulaire wandeling naar de ermita de Las Ventosas een kerkje dat schuilt onder een prachtige rotswand 13 Km 360m stijgen en dalen 2u en 40 min looptijd

Kijk voor meer wandel inspiratie ook naar de programma’s van dag tot dag van onze groepsreizen. 

 

Je kunt de wandelingen ook zelfstandig doen zonder begeleiding van Carlos. Dan geven we je een GPX-bestand van ons mee, te gebruiken op je eigen smartphone of GPS-toestel. Transfers tijdens de reis regelen wij voor je; met eigen vervoer reizen kan natuurlijk ook. 

We bieden ook de mogelijkheid om een massage te boeken. De kosten daarvan zijn € 50,-.

Kosten

Een arrangement met 3 overnachtingen kost € 345,- per persoon (exclusief massage en toegangsprijzen van excursies):

  • Volpension € 70,- per persoon per nacht (inclusief avondmaaltijd bij aankomst en ontbijt op dag van vertrek).
  • De samenstelling van een twee daags wandel/excursie programma op basis van jullie wensen en conditie
    € 35,- per persoon.   
  • De gidsbegeleiding én transfers door Carlos € 50,- per persoon per dag.  

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze
garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads)..