De accommodatie

casa milan in juseu

Casa Milan en de voormalige school in het dorpje Juseu zijn voor de groepsreis onze thuisbasis. Juseu is een langgerekt dorpje op een rotseiland met een twintigtal inwoners. Door de hogere ligging (+800m), is het panorama fantastisch.   

Casa Milan is een robuuste Spaanse masía, die met liefde en aandacht gerenoveerd is en sfeervol is ingericht. Het is een authentiek Aragonees huis. Het huis heeft 5 slaapkamers, waarvan 4 kamers met elk 2 eenpersoonsbedden en 1 kamer met een tweepersoonsbed. Er zijn 2 badkamers en 3 toiletten, een volledig uitgeruste keuken en bijkeuken met wasmachine. Wifi is beschikbaar en tegelijk laadt je offline méér op! Er is een comedor/eetkamer met een lange tafel bij een houtkachel. Vanuit de eetkamer kun je naar een verstilde ommuurde patio met zitje en hangmat. Vanuit de eetkamer kom je ook op een heerlijk beschaduwd terras en een tuinweide. Vanuit daar kijk je uit over de stille vallei en de helling terassen met amandel-, olijfboom- en granaatappelgaarden. Kortom een fijne basisplek om te relaxen  ná het wandelen.

In de groepsreis maken we ook gebruik van de voormalige dorpsschool van Juseu. De schoolentree een stijlvolle overdekte veranda met een aanliggende tuin. Dit is een heerlijke chille zit plek om te lezen of te relaxen. We gebruiken deze ruimte voor de briefing  van de dag van morgen. 

De school zelf heeft een prachtige ruimte om gezellig samen te eten en wordt ook gebruikt voor workshops. In de school is ook een keuken aanwezig.  

Meer info: www.juseu.com/casa-milan en www.juseu.com/de-school